Ramen blinderen kan heel makkelijk

Mijn vrouw en ik hebben laatst een heel erg nieuw huis gekocht. Daar waar natuurlijk ook het huis moesten voorzien van verschillende accessoires. We zijn druk bezig geweest om een keer iets te verzinnen voor onze ramen. We moesten namelijk echt onze ramen blinderen. Dit omdat de zon echt de hele dag op de kamer van ons zoontje staat te schijnen, dus wordt het daar één grote sauna. Dat wilden we ons nog jonge zoontje niet aandoen.  

Daarom zijn we goed gaan zoeken en hebben we verschillende soorten folie uitgeprobeerd. Raamfolie is namelijk best makkelijk te verkrijgen op het internet en het kost ook bijna niets. Na een stuk of tien verschillende folies uitgeprobeerd te hebben kwamen we er tot onze eigen verbazing achter dat het resultaat heel erg slecht was. We konden niet echt een raamfolie kopen waar we echt naar op zoek waren.

Na goed zoeken vonden we toch zonwerend folie. Dit was een soort van spiegelfolie, want dat hebben wij ook bij dezelfde winkel gekocht. Het is namelijk erg makkelijk. Je hoeft er niet speciaal een spiegel meer voor te kopen, want deze spiegel kun je zo tegen de muur aan gaan plakken en je hebt een totaal nieuwe spiegel.