Professionele en flexibele loonafvuller

Op zoek naar een bedrijf voor het afvullen, etiketteren, verpakken en distribueren van afgevulde patronen? Bij Pro Packaging bent u dan bij het juiste adres. Pro Packaging doet dit niet alleen snel maar ook solide, veilig en uiterst flexibel. Deze flexibiliteit is mogelijk door onze hightech machines n een gloednieuw bedrijfspand. Wij vullen de lijmen af die u levert. Ook doen wij aan patronen afvullen. Door middel van goede contacten kunnen wij elk gewenst etiket zeer snel en zeer voordelig grafisch voor u laten produceren. Pro Packaging is professioneel partner van de Europese markt.

Patronen afvullen bij Pro Packaging

Pro Packaging richt zich onder meer op het afvullen van patronen voor twee componenten lijmen. Voordelen wanneer u Pro Packaging inschakelt zijn dat honderd procent service en flexibiliteit de standaard is, de medewerkers veel kennis beschikken, dat er mogelijkheid is voor het afnemen van een totaalpakket en zorgvuldig op kleine details wordt gelet door gebruik van de hightech machines.

Wilt u graag meer informatie over Pro Packaging? Over patronen afvullen? Of over andere zaken van Pro Packaging? U kunt altijd terecht op de website. Ook kunt u binnen kantooruren telefonisch contact op nemen met een van de medewerkers. Een medewerker helpt u dan graag verder.