Photobooth avontuur in Rotterdam

Fancy photobooth was dit weekend in Rotterdam. Ditmaal waren we uitgenodigd bij een bruiloft op een te gekke locatie. Het wereld museum aan de maas was het toneel van een sprookjesachtig huwelijk. Het bruidspaar had voor deze geweldige locatie gekozen vanwege het sprookjesachtige uiterlijk. Het photobooth Rotterdam avontuur begon om 21:00. De gasten van de bruiloft werden in de photobooth uitgenodigd voor foto’s welke later in het bruidsboek werden geplaatst.

Fotoplezier aan de Maas

Groot en klein had plezier in het fotohokje. De mooiste photoprops werden tevoorschijn getoverd uit de houten photobooth kist. Eenmaal in de photobooth ging het feest echt van start. De mooiste en gekste foto’s werden geschoten door de bezoekers van de bruiloft in Rotterdam.

Photobooth herinneringen

De foto’s werden direct uitgeprint in een supersnelle printer. Foto’s printen is eigenlijk iets dat niet vaak meer gebeurd. Deze trend zet zich steeds harder door. Onderzoek van verschillende bureaus tonen aan dat de oorzaak hiervan ligt bij de komst van smartphones en digitalisering van de maatschappij.

Waarde van een papieren foto

De waarde van de foto’s die we wel op papier hebben wordt versterkt zegt een medewerker van Fancybooth.nl Men heeft bijna geen foto’s meer voor de foto lijstjes in huis. Een geprinte foto is dan een onwijs leuk geschenk, hoe klein dan ook. Zij denken dat er een factor gebruiksgemak in zit. Je ziet dan ook steeds meer merken gebruik maken van het fotohokje van Fancybooth. Onlangs nog Ben & Jerry’s in Rotterdam.