Payrolling was onbekend bij mijn neef

Payrolling is een systeem wat ik met mijn eigen bedrijf al jarenlang gebruik. Ik praat ook nogal graag over mijn eigen bedrijf. Zo ook met mijn neef die sinds enkele jaren ook een eigen onderneming is gestart. Toen ik begon over het feit van een payroller wist hij niet wat hij hoorde, dus heb ik hem alles haarfijn uitgelegd.

De voordelen

Ik ging dus op de koffie bij mijn neef om de voordelen van een payroller uit te leggen. In het begin vertel je dan het verhaal over de salarisadministratie die je uit handen laat nemen door een ander bedrijf. Het scheelt jezelf heel erg veel tijd en je hebt er echt alleen maar voordelen van. Toen ik dit uitgelegd had bij mijn neef wist hij niet wat hem overkwam. Hij wist helemaal niet dat het bestond. Misschien is ligt het aan hem of misschien ligt het aan de payrollers in Nederland? Wie het weet mag het zeggen, maar mijn neef is inmiddels ook op de hoogte van het bestaan.

Payroll

Een payroll stysteem bestaat al geruime tijd, maar mijn neef wist er dus niks vanaf. Inmiddels heeft hij ook een payroller in dienst een vindt hij het heel erg fijn. Wilt u ook wel eens meer weten over een payroller? Klik dan op de kop van deze alinea. Deze link verbindt u door naar de juiste website.