Parketvloer laten schuren is geen probleem

Een vloer laten schuren, wie komt daar nou bij? Zo heeft mijn buurman laatst ook een nieuw huis gekocht. Dit was een vrij bijzonder huis want het was al bijna een halve eeuw gebouwd. Nu is dat helemaal niet zo bijzonder, maar het gaat om de vloer die erin lag. Het was een parketvloer die echt super mooi was. Nu zeg ik ook wel dat het mijn buuurman was, maar het was natuurlijk mijn ex buurman. Deze parketvloer zag er alleen niet zo heel erg mooi meer uit, maar om hem uit te halen was het ook zonder. Hij was erg veel geld waard, dus gingen we opzoek naar iemand die zijn vloer weer helemaal mooi kon maken.

Enkele eisen die hij stelde was dat het een ervaren iemand was en dat de garantie minimaal tien jaar. Toen gingen we op internet zoeken naar de betere bedrijven en kwamen al heel erg snel uit bij één en dezelfde houten vloeren schuurder. Het was een hele goede en vriendelijke man en was echt een topper in het parketvloer schuren.

Vloer laten schuren

Met het laten schuren van jou houten vloer kun je dus een vloer weer helemaal als vanouds maken en dat is niet het enige. Het scheelt ook nog eens heel erg veel geld. Dit allemaal bij elkaar adviseren ik u een vloerenspecialist zoals die onder de links staat heel erg aan.