Packstore voor jouw inpakklussen

Packstore is een soort sociale werkplaats gevestigd in Ede. Hier kan je terecht voor allerlei werkzaamheden waar je zelf als ondernemer wellicht niet meer aan toe komt, of die je liever uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf. Voor het in- en ompakken van goederen kan je terecht bij Packstore. Deze sociale werkplaats is niet zomaar een, bij Packstore doen ze aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Packstore voor allerlei inpak- en ompakklussen

Heb je bijvoorbeeld diverse halffabrikaten en wil je daar een eindproduct van laten maken? De sociale werkplaats in Ede kan van diverse losse producten voor jou het eindproduct maken. Ook kan je het direct netjes laten inpakken zodat het klaar is voor verzending. Om het extra gemakkelijk te houden kan je ervoor kiezen om het vervolgens bij Packstore zelf  tijdelijk op te slaan, dit kan logistiek handig zijn. Sla het net zolang op totdat de klant klaar is om het te ontvangen, dat scheelt jou weer een zorg!

Meer weten over Packstore?

Deze sociale werkplaats Rotterdam werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor hen is het een kans om weer aan het werk te komen. Als u een klus aan Packstore uitbesteed draagt u dus ook maatschappelijk gezien een steentje bij!