Paardenmest opslaan en laten afvoeren

Bent u op zoek naar een container om uw paardenmest in op te slaan?Bij Paardenmestcontainers.nl kunt u een mestcontainer huren en de mest laten afvoeren. Ook als uw mest in een mestput zit is dit geen probleem. De mest wordt gewoon uit de container geschept en in de vrachtwagen geladen. Op deze manier hoeft u zelf dus helemaal niets anders te regelen.

Overschot aan mest

Veel bedrijven gaan pas nadenken over de afvoer van paardenmest als ze een enorm overschot hebben. Maar wanneer kunt u uw mest eigenlijk laten afvoeren? Als u zich al heeft ingelezen bent u er waarschijnlijk van op de hoogte dat niet alle soorten mest worden opgehaald. Als uw paarden op een speciale bodembedekking staan is het voor veel bedrijven lucratief om het op te komen halen. Maar bij Paardenmestcontainers.nl wordt uw paardenmest op alle soorten bodembedekkingen opgehaald. Bijvoorbeeld: houtkrullen, hennep, gehakseld stro, strokorrels of vlas.

Het huren van een mestcontainer

Als u niet beschikt over een eigen mestput kunt u ook een paardenmest container huren. De containers van Paardenmestcontainers zijn gericht op stankbeperking en zorgen ervoor dat de mestsappen niet kunnen weglopen. Wilt u een overzichtje zien van de verschillende soorten containers? Ga dan eens naar de website en bekijk het volledige aanbod.