OranjeVM Partner Pierre & Vacances Center Parcs

Oranje Vermogensmanagement BV gaat optreden als verkopend partner voor de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Door beide partijen is overeengekomen dat OranjeVM zowel bestaande vakantiehuizen op de bestaande parken van de PVCP Groep mag aanbieden alsook de appartementen en cottages op de nieuw te ontwikkelen vakantieparken.

De directeur van OranjeVM liet weten; blij te zijn om “een-grote-vis-binnengehaald-te-hebben” en zegt verder; “terug te kunnen kijken op prettige en zakelijke onderhandelingen”. “De laatste vergadering in het Belgische Diegem was doorslaggevend, de voordelen van het “netwerk” van OranjeVM en de know-how van Pierre & vacances Center Parcs was de gezamelijke en leidende factor voor deze nieuwe partnerschap”

De Pierre & Vacances Center Parcs Groep staat bekend als dé marktleider op het gebied van ontwikkeling en beheer van toeristische accommodaties in Europa. Zij ontwerpt, bouwt en beheert al 45 jaar vakantieappartementen en huizen. Daarnaast is het begrip ‘recreatie makelaardij’ door de PVCP Groep naar een hoger niveau gebracht. De in Parijs beursgenoteerde PVCP Groep heeft inmiddels zes verschillende labels en beschikt momenteel over het mooiste aanbod van Europa. Dit maakt de Groep tot marktleider met betrekking tot recreatieve, toeristische mogelijkheden in en rondom de vakantieparken. De vastgoedafdeling van de Groep biedt particulieren de kans om te investeren in appartementen en huizen die door de PVCP Groep in Europa worden beheerd. Of dit nu een vakantiewoning in Duitsland, Frankrijk of Nederland betreft, waar onze parken zich bevinden, bevindt zich tevens onze makelaar van recreatiewoningen. In 40 jaar tijd heeft Center Parcs terrein gewonnen. Vandaag de dag ontvangen onze 22 Center Parcs parken vele toeristen die volledig tot rust willen komen in de mooiste delen van Nederland, België, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk. De succesformule Center Parcs kent een brede naamsbekendheid in Europa. In 2003 werd de Groep Pierre & Vacances voor 100% eigenaar van Center Parcs Europe.

ORANJEVM Partner Pierre & Vacances

ORANJEVM Partner Pierre & Vacances