Opkomen voor het onderwijs

Ben jij werkzaam als medewerker in het HBO, MBO en/of VO? Dan kan UnieNFTO jou ondersteunen bij de primaire CAO onderhandelingen, de individuele rechtsbijstand of informatie voorziening op maat. Een CAO is een overeenkomst tussen de vakbonden en de werkgever. In de CAO zijn de arbeidsvoorwaarden van de werknemer geregeld. Hieronder vallen zaken zoals de arbeidsduur, de salaris, en bijvoorbeeld de vakantiedagen. Deze arbeidsvoorwaarden spreek jij met jouw werkgever af, en zullen vervolgens vastgelegd worden in de arbeidsovereenkomst.

Samen sta je altijd sterker

UnieNFTO is een onafhankelijke vakorganisatie die opkomst voor de rechtspositionele en onderwijskundige belangen van zijn leden. De leden van UnieNFTO zijn voor het overgrote deel werkzaam in het voortgezet onderwijs. De organisatie laat zich horen op de plaatsen waar nieuwe regelingen en voorschriften gemaakt worden, want samen sta je altijd sterker. UnieNFTO staat voor hoge kwaliteit, het werken in zeer korte lijnen (ofwel snelle reactie), een zeer brede kennis van zaken en daarnaast hebben de onderhandelaren een enorme ervaring en gevoel voor/met en in het onderwijs!

Wil jij meer informatie over de cao in het onderwijs, of ben jij benieuwd wat UnieNFTO nog meer voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel de website van de specialist en verschaf direct meer informatie over het onderwerp!