Opgepast voor goedkope dakwerken offertes

Waar moet u op letten bij de keuze van uw dakwerker ? U zal misschien verleid zijn om de “goedkoopste” of “minst dure” dakwerker te kiezen. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar vraag uzelf ook af: waarom zijn ze goedkoper ? Sommige dakwerkers besparen op hun verzekering of veiligheid (gekeurde stellingen zijn bv wettelijk verplicht). Andere geven weinig of geen aandacht aan kwaliteit en vakmanschap. Niemand moet u vertellen dat een slecht geplaatst dak op lange termijn een boel meer kan kosten dan wanneer u voor de juiste dakwerker had gekozen.

De beste manier om te weten te komen of de door u gekozen dakwerker kwaliteit levert is om samen met de vertegenwoordiger/aannemer uw dak te bespreken. Als de aannemer (inclusief de eigenaar van de firma) bereid is kostbare tijd te spenderen om uw daknoden te bespreken, dan heeft u al een goede basis om te geloven dat hij u echte kwaliteit wil leveren. Indien de aannemer geen tijd voor u noden maakt voor u met hem in zee gaat, waarom zou dit veranderen tijdens of na de werken ? Op dat moment is het te laat….

Een extra manier is om referenties te vragen, niet alleen van klanten maar eventueel ook bij de leverancier. Vraag foto’s bekijk websites , de moeite die een dakwerker doet om uw vragen tegemoet te komen kan u veel inzicht geven in wat u mag verwachten….

U ziet: er komt veel bij kijken om de juiste dakwerker te kiezen.

Martens dakwerken is trots dat we extra moeite voor onze klant doen. Wij streven ernaar een professionele relatie met onze klant op te bouwen en niet enkel daken te plaatsen. We geven toe dat we niet altijd de minst dure zijn (alhoewel we dat soms wel zijn) Maar we streven ernaar onze klanten te verzorgen Welke dakwerker kiest u ?

Bron: dakwerken Martens