Op zoek naar een Schoonheidsspecialiste in Zevenaar

Hoe ziet een behandeling bij een Schoonheidsspecialiste Zevenaar eruit? In dit artikel vertellen we u over diverse behandelingen die een schoonheidsspecialiste uit kan voeren:

De gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling is de meest geboekte behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Vaak bestaat een gezichtsbehandeling uit de volgende onderdelen:

–        Een reiniging, om de huid goed schoon te maken voor de behandeling.

–        Een peeling, zodat de werkstoffen van de producten beter worden opgenomen, de dode huidcellen verwijderd worden en de huid gaat stralen.

–        Onzuiverheden worden verwijderd

–        Een ontspannende massage met een hydraterende massagecrème.

–        Een masker aangepast aan het huidtype.

–        Een afsluitende dag of nachtverzorging.

Wenkbrauwen en wimpers

Ook kunt u naar een schoonheidsspecialiste voor uw wenkbrauwen en wimpers. Uw wenkbrauwen worden door een schoonheidsspecialiste vakkundig in model gebracht, door middel van een pincet of hars. Bij sommige schoonheidsspecialiste in Zevenaar wordt er gebruik gemaakt van een touwtje om de wenkbrauwen in model te krijgen.

Wat ook veel gedaan wordt door Schoonheidsspecialiste in Zevenaar, is het verven van de wimpers en wenkbrauwen. Uw wimpers zijn voor een tijdje mooi zwart, wat bijvoorbeeld ideaal is voor vakantie. Van het verven van uw wenkbrauwen krijgt u een mooie oogopslag.

Harsen

Wat door veel schoonheidsspecialiste in Zevenaar gedaan wordt is harsen. In uw gezicht kunt u door de schoonheidsspecialiste uw wenkbrauwen, bovenlip en kin laten harsen. Ook wordt er lichaamshaar geharst, denk hierbij aan de benen, de oksels en bikinilijn. Ook mannen kunnen zich laten harsen door een schoonheidsspecialiste in Zevenaar, denk hierbij aan de rug en borst. Dit wordt vaak gedaan als mensen op vakantie gaan.

Massages

Wilt u een heerlijke ontspannen massage? Dan bent u aan het goede adres bij een schoonheidsspecialiste in Zevenaar. De schoonheidsspecialiste kan uw gezicht decolleté en gelaat masseren, maar denk ook eens aan een ontspannen rugmassage, een beenmassage of hand of voetmassage. Er wordt gebruik gemaakt van heerlijke geurende oliën zodat het een heerlijke belevenis is.