Op zoek naar een advocaat in Amsterdam?

Heb jij een advocaat in Amsterdam nodig? En vind jij het belangrijk dat er écht interesse wordt getoond en dat de advocaat jouw bedrijf of instelling goed wil leren kennen? Dan is Advocatenpraktijk Law & More iets voor u. Law & More is gevestigd in Den Haag, maar werkt door het hele land. Het bedrijf is vooral gericht op bedrijven en instellingen en vinden het belangrijk dat ze deze heel goed leren kennen om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Waarom Law & More?

Advocatenpraktijk Law & More heeft vele voordelen. Bijvoorbeeld dat ze zijn in te huren als bedrijfsjurist, ook op interim basis. Daarnaast werken de advocaten door heel Nederland en zijn ze gespecialiseerd op vele gebieden en hebben een zeer groot dienstenpakket. Daarom kunt u voor bijna elke zaak terecht bij Law & More. Zij zullen altijd een contract opstellen en deze beoordelen. Zo zijn er duidelijke afspraken en wordt het overzicht gehouden. U wordt altijd direct geholpen zodra u contact opgenomen heeft.

Interesse?

Wilt u voor uw bedrijf of instelling een advocaat inhuren? Ga dan naar de website voor alle informatie. Als u na het lezen van deze informatie vragen heeft of graag een afspraak wilt maken kan dat via de contactgegevens op de website.