Ontspanning met de familie

Mijn ouders zijn afgelopen jaar alweer 40 jaar getrouwd. Mijn ouders zijn geboren en getogen op het mooie eiland Curaçao. Echter zijn wij als kinderen van mijn ouders nog nooit op dit geweldige eiland geweest. Vanwege de viering van het huwelijk hebben wij besloten om met de gehele familie naar Curaçao te gaan. Hier hebben wij een geweldige vakantiehuis gehuurd. Wil jij weten wat vakantiehuis Curacao te bieden heeft? Lees dit artikel dan verder!

Ontspanning aan zee

Het vakantiehuis beschikt over een volledige airconditioning. Dit is natuurlijk ideaal aangezien het op Curaçao enorm warm kan worden. Daarnaast beschikt de villa over 4 slaapkamers, en 3 badkamers. Bovendien is er een tropische tuin aan het huis, waar diverse tuinmeubelen, een bar en een privézwembad is. Bovendien hangt er in de woonkamer en in de hoofdslaapkamer een flatscreen televisie, waar bovendien een Playstation 3 en een iPhone docking station op aangesloten is. Daarnaast is er ook in het gehele huis een internetverbinding, dat ideaal is gezien het feit dat ik ook nog werkzaamheden moest verrichten vanuit Curaçao.

Wil ook jij een villa huren op en in Curaçao. Bekijk dan eens de website van villa huren Curacao. Klik op de linkjes om direct op de site te komen van de specialist op het gebied van villa verhuur op Curaçao.