Ontspannen in de sauna

Afgelopen week ben ik samen met mijn vriendin naar de sauna geweest. Het was ons 1-jarig jubileum en ik weet hoe graag zij naar de sauna gaat om te ontspannen en bij te komen van haar drukke werkschema. Zelf ben ik niet zo’n fan van de sauna, ik kan niet zo goed tegen warmte. Maar goed, voor haar en ons jubileum had ik het er wel voor over om samen naar de sauna te gaan. Een cadeau geven, in dit geval een bezoek aan de sauna, is toch leuker als je weet dat diegene die het ontvangt er echt heel blij mee is. Om deze reden besloot ik samen met mijn vriendin naar sauna Zutphen te gaan. Een mooie combinatie; warmte voor haar en andere mogelijkheden voor mij, een meer Hollandse jongen voor wie al die warmte niet zo hoeft.

Een complete reiniging

Ik merkte gelijk dat mijn vriendin weet hoe een sauna werkt, nog voor ik iets kon zeggen stapte zei de heetste cabine in om te genieten van de rust en warmte. Door al dat gezweet kreeg mijn lichaam een complete reiniging en voelde ik mij afloop toch meer ontspannen. Daar moet ik mijn vriendin gelijk in geven. De sauna was voor een keer leuk, volgende keer neem ik haar mee paintballen, dat vind ik leuk om te ontspannen!

Wil ook jij eens genieten van een sauna en ben jij woonachtig in de omgeving van Deventer? Dan is sauna Deventer of Zutphen de sauna voor jou om even helemaal tot rust te komen!