Online meters kopen

Bent u op zoek naar nieuwe meters voor in uw woning? Dan bent u bij Sander Vunderink Projects aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten meters voor de scherpste tarieven die u online kunt vinden. En trouwens ook offline. U betaalt bij ons een scherp tarief vanwege de lage inkoopprijs. Wij kopen in grote getallen in wat voor u twee voordelen oplevert: u betaalt een scherp tarief en daarnaast hebben wij onze producten altijd op voorraad. Geen gedoe met lange levertijden, vandaag besteld is morgen in huis.

Welke soorten meters hebben we?

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten meters. Bijvoorbeeld wanneer u uw gasmeter vervangen wilt, kunt u bij ons terecht voor gasmeters voor een laag gasverbruik tot gasmeters voor een hoog verbruik, zoals in een bedrijfspand. De kleine gasmeter die we aanbieden is de gasmeter G4. De grootste is de gasmeter G25.

Leveringsvoorwaarden

  • U bestelt de gewenste producten door middel van onze webshop
  • U kiest voor een betaalmethode
  • U kiest voor een leveringsmethode. Het is ook mogelijk om uw producten op te komen halen, in de meeste gevallen kan dat dezelfde dag nog
  • Uw producten worden de volgende dag thuisbezorgd, indien u voor 17:00 heeft besteld

En heeft u vragen of u het goede product heeft besteld? Of vragen over de montage? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag uit de brand.