Onderzoek naar kunstgras in Deventer

Uit onderzoek van de gemeente blijkt dat steeds meer huishoudens in Deventer kiezen voor kunstgras in plaats van echt gras in hun tuinen. De afgelopen jaren kozen steeds meer consumenten om kunstgras aan te leggen in Deventer in plaats van het echte gras en naar waarschijnlijkheid heeft dit alles te maken met de dalende prijzen voor het kunstgras en Deventer in combinatie met de huidige kwaliteit. Dit is voor gezinnen echt doorslaggevend.

Vroeger waren de mensen vaak sceptisch over het gebruik van kunstgras in hun tuin, omdat het echt gras niet zou kunnen nastreven. Echt gras blijft natuurlijk altijd natuurlijker, maar de laatst tijd hebben veel ontwikkelingen ervoor gezorgd dat kunstgras steeds dichter bij evenaring van echt gras komt. Daarnaast heeft kunstgras in Deventer natuurlijk ook een heleboel voordelen. Zo is het gras natuurlijk bijzonder onderhoudsvriendelijk, omdat er weinig tot niets aan gedaan hoeft te worden. Ook hoeft er niet opnieuw te worden ingezaaid, om nog maar niet te beginnen over de snoeiwerkzaamheden die elke keer een paar keer per seizoen moeten plaatsvinden om de grasmat mooi en strak te houden.

Bent u ook woonachtig in Deventer en wilt u ook kunstgras laten aanleggen? Neem dan contact op met bedrijf dat vermeld staat in de bovenstaande link.