Onderhoud bedrijfsdeuren

Onderhoud bedrijfsdeuren bij ROMASS Business

Bedrijfsdeuren zijn slijtagegevoelige maar belangrijke deuren die meestal in een bedrijfspand verschillende secties afsluiten. Doordat ze slijtagegevoelig en ook belangrijk zijn maakt het ze een knelpunt voor de interne logistiek van uw organisatie.  Het belang van regelmatig onderhoud wordt daarmee nogmaals onderstreept. Zorg dat u niet afhankelijk hoeft te zijn van geluk wanneer het op een kritisch punt aankomt. ROMASS biedt u zekerheid en betrouwbaarheid in de vorm van een op maat gemaakt onderhoudscontract die optimaal bij uw organisatie past. Dankzij onze vele jaren ervaring valt elk type bedrijfsdeur binnen de expertise van ROMASS Business.

Wettelijk verplicht onderhoud

Bij bedrijfsdeuren zijn het vaak dezelfde onderdelen waarvan het meest geëist wordt, deze hebben dan ook meer aandacht nodig dan de onderdelen die minder intensief gebruikt worden. Onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerde technici die precies weten waar de focus moet liggen. Daarnaast hebben onze technici toegang tot een enorm scala aan gereedschap en materiaal zodat vakkundige reparaties gegarandeerd zijn. Het onderhoud geschiedt jaarlijks waarbij uw deur gecontroleerd wordt naar de wettelijke standaard zoals beschreven in de ARBO wetgeving, de NEN-EN normering en de CE-markering. Hierdoor voldoet u aan de jaarlijkse onderhoudsplicht en bent u verzekert van goed functionerende bedrijfsdeuren.

U kunt een offerte aanvragen via de website van ROMASS Business. U zult dan persoonlijk geholpen worden en u zal een offerte ontvangen die optimaal bij uw organisatie past.

In welke regio’s is ROMASS Business actief?

Dankzij ons uitgebreide netwerk van onderhoudsmonteurs, zijn wij werkzaam in heel Nederland. Of u nu onderhoud aan uw bedrijfsdeuren wilt in Tilburg, Eindhoven, Rotterdam, Schiedam, Amsterdam of Utrecht. Voor ROMASS Business is dit geen probleem. Onze monteurs zijn woonachtig in heel Nederland, waardoor wij bij storingen aan bedrijfsdeuren veelal binnen 2 uur ter plaatse zijn om de storing op te lossen.