Nooit rekeningen betaald

Je hoopt er nooit in te komen, maar toch heb ik tegenwoordig een enorme schuld. Dit komt doordat ik altijd het nieuwste van het nieuwste wil, en ik hiervoor vele leningen heb aangesloten, terwijl ik deze destijds niet kon terugbetalen. Tegenwoordig krijg ik hulp bij schulden, gezien het feit dat ik er zelf helemaal niet meer uitkom. Mijn budget wordt hedendaags beheert, en bovendien krijg ik ook schuldbemiddeling.

“Betalen deed ik nooit”

Mijn financiën regelen was voor mij iets wat ik altijd achterwege liet. Ik kreeg een rekening toegestuurd naar mijn huis, maar vaak opende ik de brief niet eens. Ik wou genieten van het leven, en vond het betalen van rekeningen maar onzin. Ik was nog jong, en dacht er niet over na hoe belangrijk het is om je financiën op orde te houden. Nu ik ouder ben besef ik mij hoe dom ik ben geweest, en dat je altijd gewoon je financiën in de gaten moet houden. Betalingen moet je gelijk doen, en wacht vooral niet tot het laatste moment.

Wil ook jij financiële hulp bij schulden, en ben jij benieuwd wat budgetbeheer, schuldbemiddeling of bewindvoering voor jou kan betekenen? Bekijk dan spoedig de website van de specialist op dit gebied.