Nederland een land vol mogelijkheden

De laatste weken was het veel in het nieuws. De olympische winterspelen werden dit jaar georganiseerd in het Russische Sochii. Daar waar het perfect georganiseerd was, maar waar vooraf ook zeker een paar grote aantekeningen waren. Het ging hier vooral om de homorechten in Rusland. Meerdere mensen vinden het raar dat dit niet zo is als in Nederland. Wij respecteren de homo’s inmiddels bijna volledig, maar verder is het in de rest van de wereld niet de normaalste zaak van de wereld. Dat wij in Nederland een gay shop kennen is voor het buitenland soms heel erg onwerkelijk. 

Veel mogelijkheden

Nederland is wat dat betreft een land vol met mogelijkheden. Homo’s zijn in Nederland al heel erg gerespecteerd. Denk allereerst maar eens aan Amsterdam. Dat loopt voorop in de strijd voor gelijkheid. Kenden we vroeger nog straffen voor homo’s zoals ze tegenwoordig in Uganda, maar in Nederland vinden ze het juist goed wanneer je zelf uit de kast komt wanneer je homo bent.

Nederland is op het gebied van seks shop ook erg ver vooruit een groot deel van de wereld. Ben je dus op zoek naar een land waar je sekse niet veel meer uit maakt? Dan is het Nederland van tegenwoordig een goed land.