Mijn vrouw en chocola

Jarenlang is mijn vrouw verslaafd aan chocolade. Er ging geen dag voorbij, of ze at wel weer een hele reep chocolade weg, zonder dat ze er erg dik van wordt. Toch kon het niet gezond zijn, en om deze reden heb ik samen met haar contact opgenomen met psycholoog Zutphen. Hij is samen met mijn vrouw gaan kijken naar de oorzaak van haar chocoladeverslaving. 

Oorzaak was snel gevonden

De oorzaak van haar verslaving was snel gevonden, na het gesprek dat mijn vrouw met de psycholoog voerde. Het was namelijk zo dat mijn vrouw in haar jeugd nooit chocolade mocht eten, en dit dus altijd stiekem deed op haar kamer. Omdat ze bang was dat haar ouders de chocoladerepen vonden, at ze het maar gewoon elke keer op. Het gaf haar zo’n kick om continu de gehele chocolade reep te eten, aangezien ze dit stiekem deed, dat dit een soort van orgasme gaf aan mijn vrouw. Dit heeft ze door de jaren meegenomen, waardoor ze nu dagelijks nog chocola eet.

Wil ook jij van een verslaving af, en denk jij hiervoor hulp nodig te hebben van een psycholoog? Neem dan eens contact op met psycholoog Hengelo! Een ware specialist op het gebied van verslavingen.