Mijn passie voor pennen

Gezien ik in mijn leven niet zo heel erg veel relaties heb gehad, niet zo ben van het uitgaan en te verlegen ben om zelf mensen aan te spreken, besloot ik om eens wat nieuws te proberen. Ik heb me ingeschreven op een dating site. Het gedoe begon al met mijn profiel pagina, wat moet je daar enorm veel over jezelf vertellen zeg. Ze vragen nog net niet welke kleur ondergoed je op dat moment draagt, maar het scheelt niet veel. Toen kwamen we uiteindelijk bij het kopje hobby’s uit. En dat blijft toch altijd wel een lastige, want als ik eerlijk ben dan knappen mensen op me af. Dit is me namelijk al met enige regelmaat gebeurd. Maar als ik niet eerlijk ben komt dat vanzelf aan het licht, ik ben namelijk erg gepassioneerd als het op mijn hobby en werk aan komt. Als hobby heb ik namelijk het verzamelen van exclusieve pennen. Een aantal jaar geleden heb ik deze hobby omgezet in mijn werk. Ik heb namelijk een pennenwebshop opgericht. En nu hoor ik u denken: pennenwebshop? Ja, inderdaad. Het begon eigenlijk als een los dwarrelend idee in mijn hoofd, dat ik elke keer afschreef. Toch liet het me niet los en heb ik na een aantal jaren dan toch mijn eigen webshop opgezet. En ik moet eerlijk bekennen dat het beter loopt dan ik had verwacht. En op deze manier heb ik ook een hoop nieuwe mensen leren kennen die net zo fanatiek en enthousiast zijn over pennen als dat ik dat ben. Helaas zat hier geen vrouwelijk exemplaar tussen met wie ik mijn passie zou kunnen delen. Daar blijf ik naar op zoek. Ik besluit mijn hobby’s eerlijk in te vullen en af te wachten. Misschien tref ik hier dan toch mijn vrouwelijke wederhelft.