Mijn ideale droomvrouw

Na een aantal maanden vrijgezel te zijn geweest, heb ik laatst besloten om mezelf voor bij een relatiebureau in te schrijven. Aangezien ik klaar ben met mijn studie, en inmiddels een vaste baan heb bij een leuke bedrijf, ben ik nu eindelijk toe aan iets serieus. Ik heb genoeg vrouwen gehad waar het op basis van uitstraling helemaal klopte, maar vaak waren zij dan niet serieus, of kon je de persoon in kwestie gewoonweg niet serieus nemen. Ik wil nu iets serieus, en heb daarvoor een aantal eisen. 

De eisen aan mijn ideale droomvrouw

  • Mijn droomvrouw moet zelfstandig zijn, en niet afhankelijk zijn van haar man. Ze moet haar eigen carrière volgen en bezig zijn met de toekomst;
  • Mijn ideale vrouw hoeft geen speciale uiterlijke kenmerken te hebben. Zolang ze maar straalt, en leuke kleding draagt;
  • Mijn ideale droomvrouw is ongeveer 25 jaar en is zeer spontaan.
  • Mijn ideale droomvrouw houdt van het maken van uitstapjes, en is iemand die serieus iets van haar leven wilt maken.

Doordat ik vele eisen aan een vrouw stel, is het dus niet altijd even makkelijk om de perfecte date te scoren. Door het datingbureau kan dat wel, aangezien zij mensen matchen op basis van voorkeur op het uiterlijk en het innerlijke. Op deze manier krijg je dus altijd de date die perfect voor je is!