Mickey Mouse dekbedovertrekken

Als men graag een Disney slaapkamer wilt maken kan men een Mickey Mouse dekbedovertrek gebruiken. Dit iconisch figuur is door vele gekend in hun jeugd. Een Mickey Mouse dekbedovertrek is daarom als kinderbeddengoed in veel gevallen een gepaste keuze. De generatie van nu kent deze muis met name van zijn clubhuis waar hij met zijn vriendjes talloze avonturen beleeft. Wij hebben als webshop daarvan vele producten waaronder de overtrekken.

Deze Mickey Mouse dekbedovertrekken zijn zeer handig. Ze hebben twee kanten met een opdruk. Zodoende kan men er dubbel gebruik van maken door het overtrek om te keren. Zo kan men afwisselen van print. Als je dus een fleurige kinderslaapkamen wilt creëren dan kan men daarvoor een Mickey Mouse dekbedovertrek voor gebruiken uit onze collectie.

Sportief en vrolijk

Men kan Mickey Mouse dekbedovertrekken vinden met allerlei designs. Zo zijn er vrolijke en sportieve opdrukken. Deze zijn erg passend in een slaapkamer voor een jongen. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit prints met bonte en opvallende kleuren. Hiernaast kan men designs krijgen waarbij Minnie als Mickey Mouse op het dekbedovertrek afgebeeld zijn. Elk van deze overtrekken is omkeerbaar. Hierdoor kan jouw kind volop variëren. Verder wordt een dergelijk overtrek altijd geleverd tezamen met een kussensloop in dezelfde stijl. Indien je graag wat inspiratie opdoet kan je daarvoor terecht op onze website voor Mickey Mouse dekbedovertrekken.

Duurzaam en eenvoudig onderhoud

Het materiaal dat voor de Mickey Mouse dekbedovertrekken is gebruikt is volledig van katoen. Dit is uitstekend om gebruikt te worden als kinderbedtextiel. Het zorgt in de zomer voor een optimale ventilatie doordat het goed ademt. In de winter zorgt het voor de nodige warmte. Verder is deze stof erg sterk en daarom geschikt voor een Mickey Mouse dekbedovertrek. Ook is het eenvoudig in onderhoud. Je kan het simpelweg wassen op 40 graden en bij lage temperaturen drogen. De kleuren blijven bij passend gebruik voor lange tijd helder en kleurrijk.