Met de familie op wintersportvakantie

Hebt u er altijd al van gedroomd om met de hele familie op wintersportvakantie te gaan? En dan het liefste in een prachtig luxe verblijf waar u op uw wenken bediend wordt? Huur dan een chalet in Megève! Deze regio is natuurlijk wereldberoemd vanwege de nabijheid van de Mont Blanc, de hoogste berg uit de Franse Alpen, maar ook vanwege de luxe die u er kunt vinden in service, etablissementen en faciliteiten.

Voorbeelden van deze faciliteiten zijn natuurlijk de negen skischolen die er in Megève te vinden zijn. Mocht u dus nog niet zo bedreven zijn in het skiën of uw kinderen op vakantie willlen meenemen, dan is er voldoende mogelijkheid om een bijspijkerlesje te boeken. En ’s avonds arriveert u in uw verblijf, bijvoorbeeld een van de chalets die er in Megève te vinden zijn.

De chalets in Megève

Megève is al zo’n honderd jaar een wintersportdorp, dus heeft in die tijd veel traditie en historie kunnen opbouwen. De chalets in Megève zijn daar geen uitzondering op. Ondanks dat veel van deze gebouwen natuurlijk al eventjes bestaan, zijn ze toch uitgerust met veel luxe. Denk daarbij aan een zwembad, sauna, open haard en meer! Ruimte, netjes opgemaakte bedden en maaltijden die speciaal voor u bereid worden. Heerlijk toch? Zo kunt u geheel verzorgd met vakantie.

In dit dorp werd in 1914 de eerste skiwedstrijd gehouden en is de eerste skilift ooit gebouwd. Ook de allereerste alpinemedaille is gewonnen door een Franse skiër uit dit gebied. Hij richtte de Franse skischool op. Tegenwoordig vindt u in Megève ook nog de kabelbaan die in 1933 is gebouwd.

Overtuigd van deze regio? Wij wel! Veel mensen zullen het met u eens zijn als u ervoor kiest om een chalet in Megève te huren. Dus trakteer uzelf dit jaar en boek één van deze prachtige accommodaties voor u en uw familie.