Marketing in Assen?

Binnen elk bedrijf is de term marketing bekend. Voor de één is het een noodzakelijk kwaad, de ander doet niets liever. Vaak is het zo dat een bedrijf wel een plan heeft, maar dat er weinig mee gedaan wordt. Af en toe wordt de website bijgewerkt, en eens in de zoveel tijd wordt er een nieuwsbrief verstuurd. Dit kan veel effectiever!

De basis; 4 P’s

De basis van marketing is het principe van de 4 P’s; Product, Prijs, Plaats en Promotie. Als eerste is het belangrijk een product te hebben en een prijs te bepalen. Vervolgens moeten er plaatsen zijn om dit product te gaan verkopen. Maar wanneer deze drie zaken geregeld zijn, wordt de vierde vaak vergeten; de promotie. Met het promoten van producten kan de verkoop enorm verhoogd worden. Zeker de moeite waard om iets mee te doen!

Reclamebureau

Een reclamebureau kan helpen bij het promoten van jouw producten of diensten. Er zijn vast al wensen en plannen gemaakt. Maar waar het plan bij jou blijft steken, neemt een reclame bureau het stokje graag van je over. Met hun kennis en enthousiasme zorgen zij ervoor dat er een succesvolle reclame neer wordt gezet. Een enkele advertentie of een hele campagne, het is allemaal mogelijk.

BureauDRP in Assen is zo’n reclamebureau die de marketing graag van je overneemt. Persoonlijk contact en goede service staan centraal bij dit reclame bureau. Het ontwerpproces is een intensieve samenwerking tussen jou en BureauDRP. Na het kennismakingsgesprek waarin alle wensen worden besproken, wordt er een conceptontwerp gemaakt. Ben je hier tevreden over, dan wordt het realiseren in gang gezet. Na je campagne wordt alles geevalueerd. Wat ging er goed, en wat zijn de belangrijkste verbeterpunten? Het intensieve contact zorgt er niet alleen voor dat jij de beste resultaten boekt, maar dat BureauDRP ook iets van jou kan leren. Zo help  je elkaar op weg; een effectieve en leerzame samenwerking.

Een reclamebureau inhuren?

Het inhuren van een reclamebureau is nooit een slecht idee. Reclamebureaus als BureauDRP geven u graag advies of nemen het werk van u over. Kijk eens rond op de website voor meer informatie, of kom een keer langs. De koffie staat klaar!