Maak van je bruiloft een speciale dag

Je bruiloft is een heel speciale dag en zal je altijd bij blijven. Je kunt daarom niet genoeg herinneringen hebben om eens aan terug te denken. Bedenk daarom een aantal leuke activiteiten, die zowel jullie zelf als de gasten, altijd bij zullen blijven en waar nog lang over nagepraat zou worden.

Originele activiteiten

Er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld eens aan een vrienden- en familieboom met vingerafdrukken in plaats van een gastenboek. Een hoekje inrichten voor de kinderen, deze leuk aankleden en wat spelletjes klaarleggen, of aan het eind van de avond met zijn allen naar buiten gaan om wensballonnen op te laten, erg leuk!

Photobooth

Maar wat vinden jullie van Photobooth op je bruiloft? Je kunt een speciaal fotohokje huren waar je gasten de meest leuke foto’s maken. Hiernaast kun je natuurlijk kiezen voor een fotograaf voor foto’s tijdens de ceremonie. Maar betere sfeerfoto’s dan die van Photobooth zal je niet krijgen. Met Photobooth op je bruiloft maak je je feest of receptie niet alleen leuker, maar heb je na de tijd ook iets leuks om terug te kijken.

Hoe werkt het

Er zijn speciale Photobooth fotohokjes voor bruiloften, samengesteld in verschillende pakketten. Er zal heel veel decoratie aanwezig zijn, denk hierbij aan strikjes, brillen, lippen en snorren, in allerlei soorten, kleuren en maten. Om de foto’s ook kwalitatief goed te maken, zal er studioverlichting aanwezig zijn en een medewerker op locatie voor een beetje begeleiding.

Zie je het al een beetje zitten? Met je vrienden, familie en collega’s gek doen voor de camera, de grootste lol hebben en genieten van het resultaat. De photobooth van Fotodoos zal voor een onbetaalbare sfeer zorgen op jouw bruiloft! Achteraf worden alle foto’s digitaal toegestuurd. Zo kunnen de gasten de foto mee naar huis nemen als aandenken en heb jij alle foto’s om bijvoorbeeld in het fotoboek te plakken.