Maak een kinderfeestje af met bubbelbal

Heb je een kinderfeestje gepland voor uw zoon of dochter maar mist er nog iets? Zou het geen leuke verrassing zijn om uw kind een leuke activiteit cadeau te doen? Een leuke en relatief nieuwe activiteit is het spel bubbelbal (ook wel bumperball genoemd). Hierbij zit je in een plastic opblaas bal en is het de bedoeling dat je een potje voetbal gaat spelen, als je nog normaal kunt lopen tenminste! De meeste spelers vinden het namelijk vaak ontzettend leuk om tegen elkaar aan te bumpen en elkaar uit evenwicht te brengen.

De regels van het spel

Waar moet u rekening mee houden als u bubbelbal wilt spelen? Allereerst is het belangrijk dat alle spelers minimaal 12 jaar oud zijn. Daarnaast mogen de ballen niet op het water gebruikt worden en mag je geen scherpe voorwerpen, sieraden, brillen of schoenen aanhebben. Ook kleding met kitsen of knopen zijn niet toegestaan, omdat de bubbelbal dan kapot kan gaan. Ten slotte mag u niet deelnemen aan het spel indien u onder invloed bent van alcohol of drugs.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over het huren van een bubbelbal, kunt u naar de website van Bumperball Noord gaan. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Bubbelbal huren.