Luxe op een camping

De Nederlanders staan bekend om het op reis gaan met de caravan. Een natuurlijk goedkopere vakantie, maar vaak staan de campings niet bekend om hun luxe. Zelf ben ik nooit met de caravan op vakantie gegaan, want mijn ouders vonden luxe een belangrijk iets zodra wij op vakantie gingen in mijn jongere jaren. Hedendaags vind ik luxe ook iets belangrijks, maar heb ik toch iets nieuws ontdekt. Luxe kan namelijk ook op een camping, want ik huur tegenwoordig met het hele gezin een lodgetent op één van de campings in Frankrijk.

Inrichting in uw lodgetent

De lodgetent die u huurt is al helemaal voor u ingericht. Zo is er in de tent een heel kookblok te vinden, een koffiezetapparaat van Nespresso, een waterkoker, 2 aparte slaapvertrekken, een boxspring voor 2 personen, een stapelbed, een houten vloer en veranda, een heerlijke loungeset, een hangmat, een gezellige zithoek en een ruime kledingkast met een leg- en hanggedeelte. Al met al is er eigenlijk alles in uw lodgetent te vinden!

Bent u ook benieuwd wat lodgetenten voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en huur dan een lodgetent. Het is de vakantie ervaren op een camping, maar dan met alle luxe dat je gewend bent van een hotel!