Lovehandles bij panty’s vermijden doe je zo!

Niets is zo erg als een jurkje willen dragen met panty’s en in plaats van een mooie rechte slank lijn te hebben, een band te hebben op de heupen. De zogenaamde lovehandles. Dit effect kan voorkomen bij iedere vrouw, onafhankelijk van het lichaamstype, want iedereen heeft huid die afgesneden wordt.

En vooral met de winter op komst zijn panty’s de ideale oplossing om je benen toch wat te beschermen tegen de koude en je sexy te kunnen voelen. Hoe los je dit nu op, zonder een onbehagelijk gevoel te hebben.

Het vermijden van lovehandles bij het dragen van panty’s kan je eenvoudig vermijden met deze tips:

–       Koop de panty’s expres niet een maatje te groot, je zal je heel de dag niet goed voelen omdat je ze continue met optrekken, maar ga eerder voor een model met een brede tailleband of zonder band.

Draag onder de jarretelle geen spannende string of slip, maar eerder een shapeware onderbroek. Dit zorgt er voor dat de huid op die plaatsen al wat in model geduwd wordt.

Tolajo.be

Een vat vol ideeën. Ze laten je niet aan je lot over, via de vele productbeoordelingen krijgt u onmiddellijk feedback van de artikelen op Tolajo.be, zowel goed als slecht. Of abonneer je ook op hun Facebook of Twitter account en blijf zo op de hoogte van nieuwe en interessante artikelen op hun blog. De reeks, wat dragen beroemheden, zet per maand een beroemdheid in de kijker die kledij draagt die ook te koop is op Tolajo.be. Een andere interessante reeks is het tegenovergesteld, wat juist niet te dragen om geen Oeps moment te beleven.

Schrijf je snel in op hun nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10%. Zo blijf je voortdurend op de hoogte van de nieuwe artikelen of promoties.