Loopbaanbegeleiding met succes

Loopbaanbegeleiding was echt een succes. Ik ben daar namelijk laatst naartoe geweest en het heeft me heel erg goed geholpen de juiste richting op te gaan zoeken. Zo had ik problemen met de manieren van ons huisdier genaamd Jacky. Het is een hond. Een prachtige, kindvriendelijke hond die alleen blind was en daar kon ik niet zo goed mee lezen.

Werken en begeleiden

Nu denkt u misschien wat dit te maken heeft met een loopbaanbegeleiding. Nou, eigenlijk heel erg veel want ik ben een honden verluisteraar. Ik heb het gevoel dat ik met honden kan communiceren. Hierbij zeg ik niet dat ik defnitief kan communiceren, maar ik heb het gevoel. Toen mijn eigen hond last kreeg van blindheid ben ik dit heel erg hard tegengekomen. Ik wist niet meer goed wat ik met mijn baan moest doen aangezien mijn eigen hond niet meer kon cummuniceren. Dit omdat ik allereerst via de ogen in contact probeer te komen en dit dus niet meer mogelijk was.

Loopbaancoach Den Haag

Toen ik naar de loopbaancoach geweest was wist ik het zeker. Ik blijf gewoon het werk doen waar ik voor geleerd heb. Daarom heeft deze loopbaancoach mij echt geholpen. Wilt u wel eens meer informatie hierover? Klik dan op de kop van deze alinea.