“Less is more!” de body met open cups

“Less is more!” Deze uitdrukking is zeker van toepassing op de body met open cups. Hoewel er minder stof gebruikt is, heb je meer effect wanneer je als vrouw deze body voor je partner draagt. De open cups ogen uiterst sexy en uitdagend. Afhankelijk van het model heb je een ondeugende, speelse of frivole look die niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Bovendien zitten body’s erg comfortabel zodat je veel bewegingsvrijheid hebt en je goed in je vel zit. Body’s met open cups voelen aan als een tweede huid die zacht tegen je lichaam aanwrijft. Een absolute aanrader voor elke vrouw die eens iets anders wil proberen en haar vrouwelijkheid benadrukken. Zet jezelf in de kijker en kies voor een body met open cups.

Koop- en draagtips

  • Draag een body met open cups wanneer je wilt uitdagen, verleiden of plagen. Je ziet er ontzettend sexy en vrouwelijk uit met dit type body en dat zal je partner niet onberoerd laten.
  • Neem een model dat helemaal bij je persoonlijkheid past en waarin je een comfortabel gevoel hebt. Met deze body moet je schaamteloos durven paraderen.
  • Wanneer het echt spannend mag zijn, zorg je dat de body naast open cups ook een open kruis heeft. Je hebt gegarandeerd een avond om nooit meer te vergeten.
  • Een body met open cups en jarretelles gooit hoge ogen. Zorg voor een totaalpakketje door er sexy kousen bij te kopen en andere leuke accessoires

Schrijf je ook in op de nieuwsbief van Tolajo en ontvang een kortingsbon van 10%.