Laatste redding

Mijn vrouw en ik hebben regelmatig ruzie om hele kleine dingen. We hebben een hele lange tijd apart geslapen, en begonnen steeds vaker aan elkaar te ergeren. Mijn vrouw en ik stonden op het punt van scheiden, maar toch wist ik ergens dat dat niet de oplossing was voor ons. Mijn vrouw hebben toen met elkaar om de tafel gezeten, en kwamen vervolgens tot de conclusie dat wij in relatietherapie moesten gaan. Dit hebben wij vervolgens gedaan bij relatietherapie Amsterdam.

Laatste hoop

Relatietherapie was voor mijn vrouw en ook voor mij onze laatste hoop. Als dit niet zou werken zou de relatie helaas over zijn, want het lijkt gewoonweg onmogelijk dat mijn vrouw en ik er samen uit gaan komen. Het voelde daarom ook geweldig, toen bleek dat relatietherapie echt werkte voor ons. Mijn vrouw en ik begonnen weer naar elkaar te luisteren, en wij hadden gewoon wat ruimte nodig. Deze geven wij elkaar tegenwoordig, en nu is het zelfs zo dat we weer samen in één kamer slapen. Dit hebben wij allemaal te danken aan relatietherapie Amsterdam.

Verloopt jouw relatie niet geweldig en wil jij hier iets aan doen? Neem dan gerust contact op met relatietherapie Amersfoort en zij zullen uw relatie samen met jullie redden.