Kunststof lijmen, hoe doe je dat?

Kunststof onderdelen zijn niet altijd gemakkelijk met elkaar te verlijmen. Zeker bij grote oppervlaktes die een sterke hechting nodig hebben voldoen veel bestaande lijmen niet. Canect heeft daar nu een oplossing voor, Canect CA44C is een sterke en stabiele contactlijm voor het lijmen van kunststof oppervlaktes. De lijm is gemakkelijk en snel aan te brengen en doordat de lijm verspuitbaar is krijg je een gelijkmatige bedekking.

Kunststoffen zijn er in ontzettend veel verschillende varianten. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om de standaard contactlijmen te gebruiken. Bepaalde kunststof soorten hebben minder houvast terwijl anderen dit juist wel weer hebben.

Hebt u bijzondere wensen op het gebied van het lijmen van kunststof materialen? Kom eens langs, Canect heeft een eigen laboratorium waar dagelijks nieuwe lijmen worden ontwikkeld en bestaande lijmen worden verbeterd. Hierdoor blijven we koplopers op het gebied van professionele lijmen.

Hittebestendige lijmen

Werkt u veel met toepassingen waar een hogere hittebestendigheid vereist is en bent u op zoek naar een contactlijm die ook bij die omstandigheden kan gebruikt worden? Canect CA44C is de oplossing. De contactlijm kan middelzware spanning aan en is bruikbaar bij temperaturen tussen de -30 graden en + 160 graden.