Kennismaken met sim only

Een maand terug heb ik van een vriend van mij een telefoon gekregen. Dit vanwege mijn verjaardag en ik al een tijdje zonder telefoon zat. Het was een leuke smartphone, maar bellen, sms’en of op het internet surfen kon ik nog niet.  Diezelfde vriend van mij waarvan ik de telefoon had gekregen adviseerde mij om een sim only abonnement te nemen. Dit omdat ik toch al een telefoon van hem had gekregen en de kosten van een sim only laag zijn.

Kennismaken met sim only

Op internet kwam ik de ideale sim only abonnement tegen. Het abonnement bestaat uit een contract van 12 maanden, waarbij ik maandelijks 100 belminuten en 1 GB internet krijg voor een bedrag van €13,-. Dit is ideaal voor mij en voor deze prijs ben ik maandelijks zeer goedkoop uit en kan ik optimaal genieten van mijn mobiele telefoon. Ik betaal niet net als mijn vrienden een belachelijk bedrag van €60,- per maand, maar ben dus alleen maandelijks al een aantal tientjes goedkoper uit.

Dus heeft u nog een goedwerkende mobiel, mobiel losgekocht of net als ik een mobiel gekregen en zoekt u een abonnement erbij? Dan is een sim only abonnement echt iets voor u. Wilt u een nieuwe smartphone/telefoon bij uw abonnement krijgen? In dit geval zijn er nog andere telefoon abonnementen.