Kennis, ervaring en kwaliteitsservice op uw overheaddeur

Onderhoud en keuring bij ROMASS Business

ROMASS Business is de jarenlange specialist in het verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties en onderhoud. Door de opgebouwde kennis en ervaring kunnen wij u zo goed mogelijk te hulp staan bij het repareren en verbeteren van uw overheaddeur. Daarnaast bieden wij cursussen aan en geven wij regelmatig les aan onze monteurs zodat deze bekend zijn met de nieuwste materialen en technieken. Juist hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw defect wordt opgelost en toekomstige problemen geminimaliseerd worden.

Daarnaast beschikken onze servicebussen over materialen van zowel de bekendste als de iets minder bekende merken. Onze servicebussen zijn zelfs uitgerust met een groot scala aan rails en motoren. Naast deze materialen zijn de servicebussen ook uitgerust met de meest bruikbare gereedschappen en hulpmiddelen. Hierdoor weet u zeker dat de monteurs toegang hebben tot de meest belangrijke onderdelen van uw overheaddeur en hier ook op een goede manier service aan kan verlenen.

Indien u na afloop van de service nog vragen heeft dan kunt u deze natuurlijk aan de monteur stellen. Daarnaast staat onze klantenservice altijd gereed om allerlei soorten vragen te beantwoorden.

U kunt een offerte aanvragen via de website van ROMASS Business. U zult dan persoonlijk geholpen worden en u zal een offerte ontvangen die optimaal bij uw organisatie past.