Kattenkrabpaal was zo gevonden op het internet!

Wij hebben thuis een aantal katten. Daarom willen wij ook goed voor hen zorgen. Het is dan ook zeker niet aan ons dat ze niet goed worden verzorgd. We willen dan ook dat alles echt super goed voor elkaar is. Één van de onderdelen is natuurlijk dat ze de juiste voeding krijgen en dat ze voldoende ruimte hebben om zich te kunnen bewegen, maar wij vinden het ook belangrijk dat katten voldoende ruimte hebben om even tot zichzelf te kunnen komen door zich terug te trekken bij één of ander ruimte. Dit hebben wij gedaan door een krabpaal kat te kopen voor al onze katten, dus toen dachten we dat we alles perfect in elkaar hadden gezet.

Krabpalen

In werkelijkheid hadden ze allemaal zo hun voorkeur en bleven er drie kattenkrabpalen vrij staan en werden niet gebruikt. Het leek dus wel alsof ze allemaal dezelfde wilden gebruiken. Dat was vrij bijzonder om te zien, maar zeker niet onwerkelijk want het gebeurde toch echt. Twee krabpalen waren al meervoudig gebruikt terwijl er dus drie over bleven. We hadden de krabpalen gekocht via het internet die zo gevonden was.

Krabpaal

Na een tijd zijn  wij dan ook niet verder gaan kijken van de kattenkrabpaal was perfect en hebben meer van dezelfde erbij gekocht waardoor er nu gewoon goed gebruik wordt gemaakt van deze krabpalen.