Kans om te werken

Ben jij een ondernemer en is jouw vestiging in de buurt van Rotterdam? En wil jij graag de E fulfillment uit handen geven aan een verpakkingsbedrijf? Dan is Packstore voor jouw onderneming de oplossing. Packstore is een sociale werkplaats in Rotterdam die voor jouw vele zaken uit handen kan nemen. Packstore zorgt ervoor dat de door jouw te bezorgen pakketten altijd op tijd bij de klant terecht komen. Packstore is een verpakkingsbedrijf dat zelfs in de avonden in de weekenden werkt, en is altijd bereidt om jouw een handje te helpen.

Werknemers van Packstore

Packstore heeft zeer speciale werknemers in dienst. Packstore is namelijk een sociale werkplaats waar mensen met een arbeidshandicap of andere arbeids- problemen aan het werk komen. Packstore geeft deze mensen de kans om weer helemaal in de samenleving te komen, en zij ook weer aan het werk kunnen. Vaak zijn deze mensen voorgaande in een kring gekomen waar alleen negativiteit in voor kwam, maar nu zij weer aan het werk kunnen wordt deze gevuld met veel positiviteit. Iedereen moet een kans krijgen om te werken.

Wil jij meer weten over de sociale werkplaats Rotterdam? Bekijk dan eens de website van Packstore en vraag gratis een offerte aan!