Kachels die je woning afmaken

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf waar u een diverse keuze heeft uit cv houtkachels, houtkachels en pelletkachels. Nordic Fire ontwikkelt en verkoopt deze producten in Nederland, Duitsland en België. Nordic Fire richt zich op de ontwikkeling van goede kwaliteitskachels.De levering vindt plaats via de specialisten van Nordic Fire. Deze specialisten zijm vakkundig en worden opgeleid om voldoende service en garantie te kunnen verlenen dus als u ergens vragen over heeft kunt u daar terecht. 

Zuinige houtkachels

Bent u op zoek naar een goede houtkachel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Nordic Fire b.v. is de grootste leverancier van houtkachels met CV aansluiting in Nederland en Duitsland. De houtkachels van Nordic Fire zitten in een mooi uitgebreis assortiment waarvan alle kachels zeer zuinig zijn en een zeer schone verbranding hebben. Wij beschikken over veel ervaring en kennis op dit gebied.  Een Nordic Fire CV houtkachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficientere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt.

Voor meer informatie over een houtkachel of over andere kachels kunt u terecht op onze website of kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Ook voor vragen kunt u hier terecht.