Juwelier met de mooiste trouwringen

Mijn vrouw en ik hebben elkaar laatst in Tanzania het ‘ja’ woord gegeven. Niet omdat we ons geluk aan iedereen willen laten weten, maar gewoon omdat we zo zielsveel van elkaar houden dat we dit wel de ultieme manier vonden om onze liefde te bekronen. Daarnaast is m’n vrouw ook nog eens zwanger en bekronen we ons geluk ook nog met een kind. Het is natuurlijk een geweldige ervaring om naast dat je vader wordt ook nog eens elkaar de liefde bevestigd en gaat trouwen.

Trouwringen

Op weg naar onze bruiloft komen erg veel dingen kijken. Denk maar eens aan de hele dag die georganiseerd moet worden en de ringen. De ringen die in het teken staan van de liefde en laat zien dat we van elkaar houden. Zielsveel zelfs! En dat mag ook echt iedereen weten. Soms gaat super tussen ons en een dag later weer iets minder, maar we hebben altijd van elkaar gehouden en gingen daarom opzoek naar de beste juwelier voor de trouwringen. Toen we met onze zoektocht uiteindelijk uitkwamen bij een juwelier in Arnhem waren we dik tevreden.

Goud inkoop

Naast dat deze juwelier ons voorzien heeft van trouwringen hebben we ook heel wat goud kunnen verkopen. Zij kochten namelijk onze goud in voor een hele mooie prijs. Dit komt tevens omdat de dagprijs erg hoog lag.