Jezelf bloot geven

Tegenwoordig is eigenlijk helemaal niets meer taboe. Althans, ik persoonlijk kijk nergens meer raar van op. Om je heen zie je de meest gekke dingen gebeuren, en zo ook in de relaties van mensen. Het valt me namelijk wel ontzettend op dat mensen steeds meer open over hun privéleven zijn. Het is geen geheim dat bijvoorbeeld verschillende stellen doen aan partnerruil, seksdating of iets anders waarbij je vroeger heel raar zou opkijken.

Je krijgt geen stempel meer

Mensen vertellen tegenwoordig open en bloot hun seksleven. Op televisie kom je de raarste verhalen tegen over stellen die op het eerste gezicht een heel normaal leven lijken te leiden, maar dan blijkbaar toch een ’tweede leven’ leiden.

Zelf ken ik ook een aantal stellen, die een tweede leven leiden. Het varieert heel erg bij iedereen, want het ene stelletje gaat regelmatig naar hardcore-feesten, en zit wel eens aan de drugs. Terwijl een ander stel doet aan sexdating via verschillende sites, om de spanning op te zoeken en grenzen te verleggen.

Tegenwoordig word je niet meer aangekeken, omdat je zogenaamd anders bent. Het is tegenwoordig juist mogelijk om te zijn, wie je wilt zijn. Je leeft maar één keer, dus waarom zou jij je dan moeten verbergen en inhouden als persoon? Enjoy your life!