Je interieur fris het nieuwe voorjaar in!

Nu het voorjaar van 2014 zich in maart alweer aangediend heeft trekken we weer massaal er op uit naar bouwmarkten en tuincentra om onze leefomgeving weer een nodige opfrisbeurt te geven na de winterperiode (hoewel .. er is nu nauwelijks een winter geweest dit seizoen). Met wat leuke kleine toepassingen kun je binnenshuis en buitenshuis er weer snel tegenaan.

Groen in & rond ons huis

De tuin mag weer op orde gebracht worden. Komt er een nieuwe schutting, nieuwe planten, of een nieuw tuinmeubelset? Nu is de tijd om je eens lekker hierop te oriƫnteren. Laat het voorjaar maar komen! Ook binnenshuis koop je weer wat leuke fleurige planten en dito potten. Is jouw interieur daarmee nog niet optimaal af, en zou je het liefste ook die saaie muren eens onder handen willen nemen?

Muurtip van de maand!

Een kale muur veranderen? Zo gebeurt! Schilder bijvoorbeeld een vierkant of langwerpig vlak op de muur, in een mooie zandtint en bevestig hier dan een mooie muurtekst op. Muurteksten kun je zelf schilderen. Zie je hier tegenop dan kun je deze ook heel eenvoudig online bestellen bij professionele drukkerijen. Zo biedt de website Stickerparadijs je een eindeloze variatie aan trendy muurteksten. Mooi voor in de slaapkamer, de living of in de keuken bijvoorbeeld.

Direct inspiratie opdoen? Ga dan naar Muurstickers bestellen