Janneke verteld wat ze het spannends vind aan ondergoed bij een man

Hoi iedereen mijn naam is Janneke en een paar jaar geleden werd mij de vraag gesteld wat ik het sexiest bij mannen vond zitten als het ging om ondergoed.

Andrew Christian

Ik moest even nadenken daarover want ik had er nooit echt aan gedacht.

Vanaf toen ben ik er kritischer over gaan nadenken en heb ik een interesse voor gecreëerd. Natuurlijk wil geen enkele vrouw nog een man met opa ondergoed waarbij het losjes zit bij de bil alsof ie een poepie heeft gedaan.En zeker ook geen ondergoed dat gaten heeft, dat is gewoon vanzelfsprekend onaantrekkelijk zelfs bij een vrouwspersoon.

Kunnen we onderhemden en ondertruitjes dan ook rekenen tot ondergoed. dat kan ook wel sexy zitten, vooral als de man een lekker gespierde borstkas heeft. Het liefst zie ik een man graag in wit ondergoed. Maar ook zwart vind ik wel sjiek op een man zijn lijf. Liever geen felle kleuren, dat vind ik iets voor vrouwen.

Het liefst heb ik laat ik mijn man een beetje van die strakke boxers dragen. Die zitten lekker strak om zijn kont en benen.

ik koop ook wel onderbroeken maar ik merk dat hij zelf ook niet zo van dat soort ondergoed houdt.

Gelukkig is mijn man best atletisch gebouwd dus ik geniet wer zeker van om hem te zien rondlopen in boxershort.

Mijn man zelf is ook heel creatief en hij heeft er leuke mannenstrings gekocht waarmee hij me verrast zo af en toe als hij sexy wilt doen. Ik moesrt er wel even aan wennen maar ik begreep het gebaar achter zijn actie en dat vond ik al heel sexy op zichzelf

Deze kan ik zoiezo niet vergeten.  Hij heeft ook nog een set boxers van drie gekocht die doorschijnend zijn. Hij heeft ze nog niet aangetrokken maar ik ben er wel heel benieuwd naar hoe ze zitten.

Ik lette vroeger niet zo op mannen en hoe ondergoed zat maar als ik eraan denk vond ik het niets. Ik kon het sexy ervan niet inzien.

Ik ging het na bij vriendinnen en zo bleek ook bij hun dat ze er niets aan vinden. Een man zijn ondergoed kan hun niet schelen hoor ik veelal, het gaat om het lichaam waarop het ondergoed zit. Wel komisch en ironisch tegelijketijd. Mannen namelijk zijn wel helemaal geobsedeerd door een vrouw in lingerie en sommige vrouwen kunnen ook niet begrijpen wat een man zo boeit aan een vrouw in ondergoed. Misschien is het de gedachte dat bij het zien van ondergoed meestal sex volgt.Vrouwen denken er over het algemeen waarschijnlijk ook zo over, vandaar dat misschien werkelijk niet om het ondergoed gaat, maar meer om het lichaam. Is ondergoed op de een of andere manier misschien verbonden met onze innerlijke sexuele lusten ?

 

Hoe dan ook ik vindt goed zittend ondergoed bij een man gewoon erg sexy.

Ga het ook maar even voor jezelf na en kijk als je er ooit bij stil hebt gestaan. Wie weet ?

Ik hoor graag terug wat de andere vrouwen over mannen ondergoed denken of als ik gewoon raar ben om het sexy mannenondergoed sexy te vinden.