Jacuzzi nodig voor in de tuin

Indiase Ayurvedische jacuzzi in de tuin behandelingen en andere wellness merken foraying in de VAE als meer dan zes miljoen mensen bezoeken India elk jaar voor wellness en medische behandeling van dit deel van de wereld , zei Gayathri Bhardwaj , hoofd van Royal India Wellness, de organisator van een jacuzzi aanstaande tentoonstelling zal worden gehouden volgende maand in Dubai .

“Het is belangrijk aan de detailhandel voor de top wellness namen hier in de VAE ,” zei ze, eraan toevoegend dat de organisatoren hopen op jacuzzi  een platform in de VAE verstrekken aan wellness plekken in India te verbinden met de VAE en GCC high -end wellness liefhebbers .

Bharadwaj stelt dat de nummers van de VAE zou kunnen verdubbelen in 2016 door het bevorderen van wellness en medisch toerisme door jacuzzi Indiase bedrijven bij evenementen zoals bij Arabian Travel Market.

Holistische geneeswijzen centra bekeek de VAE markt met verschillende homeopathische , kruiden-en Ayurvedische gezondheidscentra nu open in jacuzzi  Dubai .

Bharadwaj voegde eraan toe dat Soukya , een andere Indiase speler die een aantal patiënten ontvangt van de VAE elk jaar, zal openen vestigingen in jacuzzi  de VAE binnenkort.

Buitenlandse toeristen uit de regio naar India in 2013 hebben een totale groei van ongeveer 19 procent ten opzichte van het voorgaande jaar geregistreerd jacuzzi .