Jacuzzi cover

U heeft vast weleens mogen vertoeven in een Jacuzzi, vaak ook een bubbelbad of spa bubbelbad genoemd. Bijvoorbeeld tijdens uw verblijf in een vakantieresort of tijdens uw verblijf in een hotel. Heerlijk genieten van het warme water, de masserende jets en uiteraard de bubbels. Zou het niet fijn zijn om ook thuis te kunnen genieten van dit unieke gevoel van wellness. Sunspa Benelux maakt het mogelijk deze droom waar te maken!

Sunspa Benelux is dé Jacuzzi / bubbelbad specialist en is met haar eigen lijn Jacuzzi’s, de grootste voorraad, meerdere vestigingen in Nederland en België en een eigen installatieteam in de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider op Jacuzzi gebied. In dit artikel kunt u enige informatie vinden over dit unieke product.

Zo is een Jacuzzi een echt product voor buiten en niet te verwarren met een badkuip met bubbels. In de meeste gevallen wordt een Jacuzzi in de tuin of op een buitenterras geplaatst, waar u vervolgens het gehele jaar door van het bad kunt genieten omdat het een niet seizoensgebonden product is. Dit komt door een aantal dingen. Allereerst heeft het water een vaste temperatuur van rond de 36 á 38 graden Celcius. Deze temperatuur kunt u zelf naar eigen wens instellen. De Jacuzzi’s van Sunspa zijn daarnaast altijd voorzien van een cover, die ervoor zorgt dat het bad goed geisoleerd is. Ten slotte is ook de omkasting van de Jacuzzi baden volledig geisoleerd met foam schuim.

Een Jacuzzi geeft u uw eigen wellnessplek in/om uw huis. Nast gegarandeerde ontspanning biedt een bubbelbad plezier voor jong en oud. Ook de positieve effecten van een Jacuzzi op uw gezondheid en welzijn mogen niet vergeten worden. Zo wordt druk op spieren en gewrichten verlicht, pijn in ledematen (denk aan reuma) verminderd en wordt door het verwarmde water de bloedcirculatie gestimuleerd.

Wilt u een Jacuzzi kopen? Kom dan zeker eens langs bij één van de Sunspa showrooms in de Benelux. Hier kunt u op uw gemak alle modellen bekijken en uittesten. Ook voor al uw vragen bent u bij één van onze showrooms op het juiste adres. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de werking en de mogelijkheden van een Jacuzzi in uw eigen tuin. Sunspa Benelux staat voor de laagste prijzen, de langste garantie op alle onderdelen en de beste service. Wat rest is ultiem genieten!