iPhone reparatie Antwerpen

iPhone reparatie Antwerpen

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is wanneer je een iPhone reparatie Antwerpen nodig hebt. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Uw iPhone kan vallen of misschien was uw deze binnen bereik van kinderhandjes, is iemand er bovenop gaan zitten of kan beschadigd zijn in uw tas onderweg. Dit kan iedereen overkomen. Wij zien en horen dit dagelijks. Tijdelijk niet bereikbaar zijn is niet meer van deze tijd. U voelt zich gelijk onthand door dit ene incident. Gelukkig kan je bij ons direct binnenkomen voor een iPhone reparatie en deze duren vaak niet langer dan 20 tot 30 minuten. De meest voorkomende iPhone reparatie blijft natuurlijk het vervangen van het scherm en dit kunnen wij zelfs binnen 20 minuten gereedmaken voor je!

iPhone reparaties binnen 20 minuten klaar

Je hebt een iPhone reparatie nodig wat nu? Ga je terug naar de winkel waar je je iPhone hebt gekocht en wacht je weken op de reparatie die waarschijnlijk niet binnen de garantie valt? No worries… It’s only broken is ons motto! Wij zijn op de hoogte van alle iPhone reparaties die gedaan kunnen worden en wij hebben hier alle onderdelen op voorraad. Zoek niet langer u bent op het juiste adres. Wij zorgen namelijk voor de beste kwaliteit iPhone reparaties Antwerpen en kunnen u dit garanderen dankzij ons netwerk van leveranciers die ons voorzien van originele onderdelen, scherpste prijzen en indien nodig snelle leveringen. Omdat wij uw iPhone repareren volgens de officiële richtlijnen van Apple kunnen wij u altijd 1 jaar garantie geven.

Meekijken tijdens uw iPhone reparatie mag

Omdat het team van De Telefoon en Computer Reparatie Winkel vertrouwen een hoge prioriteit geeft hebben wij het mogelijk gemaakt dat al onze klanten mee mogen kijken met alle reparaties. Dit zodat u precies kunt zien hoe wij omgaan met uw iPhone reparatie Antwerpen. Wij repareren met originele onderdelen en de juiste gereedschappen. Al uw reparaties worden uitgevoerd door ervaren en opgeleide monteurs. Hierdoor zijn wij in staat u de kwaliteit te bieden wat u van ons verwacht! Tot snel bij ons in de winkel.