Installeer een gashaard voor een extra gezellige uitstraling

Als u een echt familiemens bent, vindt u het waarschijnlijk ook belangrijk dat uw huis een gezellige plek is om samen te komen. U houdt van warmte en een prettige sfeer, waarbij iedereen helemaal tot rust kan komen met een lekker kopje thee of een goed glas wijn. Een mooie aanvulling op een gezellige woonkamer kan een openhaard zijn. Sommige mensen denken direct aan de nadelen van een openhaard. De aslade die ze moeten schoonmaken, het in de gaten houden van de openhaard om te kijken of deze nog goed brandt, ga zo maar door. Maar tegenwoordig kunt u ook alleen profiteren van de voordelen van een openhaard en de nadelen achterwege laten. Als u kiest voor een gashaard, kiest u voor een gezellige sfeer, zonder veel onderhoud.

Waarom kiezen voor een gashaard?

Een groot voordeel van een gashaard is dat u de aslade niet meer hoeft te legen. Ook hout aanschaffen en bijvullen is verleden tijd. Daarnaast kunt u de gashaard gewoon aanzetten met een druk op de knop. Tot slot komt er van de gashaard nog behoorlijk wat warmte af, wat wenselijk is in de wintermaanden. Eigenlijk profiteert u dus van alle voordelen en laat u de nadelen gewoon achterwege!

Bekijk gashaarden online of in de showroom

Als u overtuigd bent door de voordelen van een gashaard, kunt u de verschillende modellen online bekijken op de website van Haardenexpert. Wilt u de modellen liever in het echt zien? Ga dan eens langs bij de showroom in Apeldoorn. U vindt de openingstijden en adresgegevens op de website van Haardenexpert.