Installatiebedrijf in Enschede en daarbuiten

SolarCity NZ verwerft installatiebedrijf Enschede specialist zonne-installatie bedrijf om verder te gaan van de groei van haar technische expertise in huis, SolarCity NZ kondigde vandaag de overname van SmartSparky, een specialist zonne-design en installatie bedrijf.

SolarCity NZ is het land toonaangevende zonne-energiebedrijf, en is het alleen zonne-bedrijf in Nieuw-Zeeland met technische expertise in huis om de bredere installateur netwerk te ondersteunen.

“SolarCity is toegewijd aan het verbeteren van technische zonne-opleiding en het niveau van installaties in de hele natie,” zegt Andrew Booth, CEO van SolarCIty NZ. “Deze acquisitie zal versterken onze technische support landelijk, verder beveiligen van ons vermogen om te leveren een”one-stop-shop”oplossing voor zonne-energie.”

Deze maand, SmartSparky is de voltooiing van het contract toe op de installatie van een grote zonnestelsel voor de iconische Auckland War Memorial Museum, die een belangrijke educatieve showcase voor de industrie worden zal.

“De gecombineerde deskundigheid van SolarCity en SmartSparky zal helpen leveren een visie of excellence voor zonne-installaties over Nieuw-Zeeland,” zegt Mark Eagles van SmartSparky.

“Na zeven jaar van werken en opleiding rond Nieuw-Zeeland en de Pacific regio, die ik erg enthousiast ben over samen met SolarCity NZ en voldoen aan de toekomstige uitdagingen, zoals zonne-energie wordt een steeds groter deel van onze energiemix.”