industriedeur onderhoud

Professionele industriedeur onderhoud bij ROMASS Business

Het is belangrijk voor uw bedrijfsprocessen om uw industriedeur te onderhouden. Wanneer u uw industriedeur niet onderhoud kan dit er voor zorgen dat er onverwachts een storing optreed. Bij ROMASS Business kunt u uw industriedeur laten onderhouden. U kunt bij ROMASS Business een onderhoudscontract afsluiten voor al uw industriedeuren voor een vaste prijs per jaar. Bij industriedeuren kunt u aan alle deuren denk die te maken hebben met de industrie, voorbeelden zijn: docklevellers, overheaddeuren, bedrijfsdeuren, snelroldeuren, etc.

Bij ROMASS Business bent u ook aan het juiste adres om uw industriedeur te onderhouden. De monteurs van ROMASS Business zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist, worden om het half jaar goed bijgeschoold en ze beschikken over de benodigde certificaten. Ook zijn onze monteurs uitstekend uitgerust. Zo beschikken ze over verreweg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen, die allemaal in hun servicebus liggen. Hierdoor kan het onderhoud meestal ter plaatse worden gepleegd. Ook is het wettelijk verplicht om uw industriedeur jaarlijks te onderhouden. Wanneer u een inspectie krijgt en ze zien dat u uw industriedeuren niet jaarlijks laat onderhouden, kunt u een hoge boete krijgen.

Om een onderhoudscontract af te sluiten kunt u op de site kijken welk pakket en service het beste bij u past. Verder staat er ook informatie om te zien wat het pakket en de service inhouden.

Industriedeur onderhoud inplannen

Wilt u een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt van uw industriedeur? Dat kunt u bij ROMASS business op twee manieren doen. Allereerst kunt u via onze website een aanvraag indienen voor een onderhoudsbeurt aan uw industriedeuren. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen dien je snel een eenvoudig een aanvraag in. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact op om een definitieve afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Dat is geen probleem. Wij zijn te bereiken op 085- 0290622.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS Business kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.