Incassobureau nodig

Ik heb een incassobureau nodig en vond toen de website van Incasso Advocaten. Dit omdat ik last heb van klanten die de facturen niet willen betalen. Zij hebben bij mij producten besteld die ik vervolgens ver voor de deadline afgeleverd heb. Maar alsnog zijn er debiteuren die weigeren de betalen. Omdat ik zelf vind dat ik er al genoeg tijd in heb gestoken met het na bellen en brieven sturen, heb ik besloten om een incassobureau in te schakelen. Maar ik heb daar nog helemaal geen ervaring mee?! Daarom ben ik op het internet gaan zoeken.

Incassobureau kosten

Wat zijn bijvoorbeeld de kosten bij het inschakelen van een incassobureau? Toen ik ben gaan zoeken naar zo’n advocatenkantoor, kwam ik al gauw Incasso Advocaten tegen. Daar las ik in het stukje tekst in Google dat zij geen kosten rekenen voor hun opdrachtgever. In dit geval ikzelf dus. Dit vond ik natuurlijk direct interessant klinken en ik ben dan ook een kijkje wezen nemen op de website. Daar las ik dat alle kosten worden verrekend bij de debiteur. Maar ik vroeg mij af wat er dan gebeurt als mijn debiteur het echt niet kan betalen. En als dat ook bewezen is door de rechter bijvoorbeeld. Ik heb bij twee van mijn klanten namelijk het idee dat zij ook echt geen geld hebben om mijn factuur te betalen. En al helemaal niet het door mij ingeschakelde incassobureau. Waarom ze dan producten bij mij bestelen, is voor mij een raadsel. Maar ik heb alsnog recht op mijn geld. Die vraag heb ik dan ook voorgelegd bij Incasso Advocaten. En al snel werd ik gebeld door hen. Daarbij gaven zij aan dat wanneer mijn debiteur echt niet kan betalen, zij als incassobureau ook niet verder te werk gaan. Dan stoppen ze dus eigenlijk per direct.

Inschakelen

Dit vond ik erg goed klinken. En ik heb hen dan ook als mijn incassobureau ingeschakeld. En binnen de kortste keren werden er al facturen betaald door mijn klanten. Sommige zaken lopen. Maar ik bedank hier Incasso Advocaten dan ook hartelijk voor.