Inbreker maakt gebruik van de Jacuzzi

Een inbreker heeft het er van genomen in het Amerikaanse plaatsje Keizer. In plaats van er snel vandoor te gaan met enkele dure voorwerpen, dronk hij de alcohol van het slachtoffer op en dook hij daarna naakt in de jacuzzi.

Het boefje met de naam Guillermo Brambila Lopez wist binnen te komen door een raam. Hij dronk eerst aardig wat van de alcohol op in het huis en besloot daarna te douchen. Het water beviel hem wel, want vervolgens dook hij in zijn blootje in het bubbelbad om daar even lekker te gaan zitten chillen, zo meldt nieuwskrant New York Daily News.

Lopez had blijkbaar veel zelfvertrouwen, want daarna brak hij, nog steeds naakt, in bij een ander huis. Een vrouw die op een huis paste omdat de eigenaren weg waren, hoorde wat gestommel in de wasruimte. Toen ze ging kijken, bleek de deur geforceerd te zijn. Ze pakte een mes en belde de politie. De agenten kwamen en gingen op zoek naar de inbreker.

Die zoektocht duurde niet lang, de inbreker was niet heel ver gekomen. Nadat hij het huis was binnengedrongen had hij zich tegoed gedaan aan de drankvoorraad. Vervolgens heeft hij zijn kleren uitgetrokken, is hij onder de douche gestapt en besloot hij zijn roes uit gaan slapen in de jacuzzi. Daar vond de politie hem dus ook. Naakt, dronken en op heterdaad betrapt. Zo blijkt maar weer dat mensen de gekste dingen doen als ze dronken zijn.